Gyárlátogatás a Samsungnál

Az elmúlt évtizedekben felgyorsult a hírközlés, megváltoztak a szórakozási szokásaink. Bár megjelent az internet, villámsebességgel el is terjedt, de az azt megelőző televíziós hírközlés még ma is hódít. Minden felkerül a világhálóra, de ennek ellenére szívesen nézik az emberek a televízióban a hírközlést. A filmeket, sorozatokat is megtekinthetjük különböző weboldalakon, de mégis szívesen nézünk televíziót.

Igaz, hogy a televízióban sok káros tartalom található, de azt is figyelembe kell venni, hogy minden fontos dolgot elmondanak, bemutatnak, ami befolyásolhatja a mindennapjainkat. Értesülünk az aktuális változásokról. Esetleg pont a tv-ben látjuk meg azt a dolgot, ami kiutat jelenthet a gödörből, amibe belecsúsztunk.

Azt mindenki számára egyértelmű, hogy a televízió piac egyik legnagyobb versenyzője a Samsung, de azt már kevesen tudják, hogy innen Magyarországról szolgálja ki a világ nagy részét. Alapítványunk vendégségben járt a Samsung magyarországi gyárában, ahol bemutatták nekünk a televízió gyártását. Az első lépésektől a kamionig kísértük a gyártás mindössze 30 perces folyamatát.

Már a látogatás óriás megtiszteltetés volt számunkra, de az még nagyobb örömmel tölt el bennünket, hogy megköthettünk velük egy együttműködési szerződést, mely segítéségével a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány színesebbé teheti a családok életét. Ez szerződés keretein belül a közösségi élet szépségeit szeretnénk megmutatni a családoknak. A szerződés mellett az Alapítványunk HD televíziókat is kapott melyet az otthonban helyez majd el. 

Előző cikk Következő cikk